| Международна Aкадемия по туризъм

Курс за Помощник готвач

Course for Assistant Cook

Помощник готвач

Специалност

Помощник готвач

Може да кандидатстват всички лица навършили 16 г.

В курса за Помощник Готвачи ще придобиете професионална квалификация по професията и ще овладеете професионални умения за приготвяне на всякакви кулинарни изделия - ястия от интернационални кухни. Курсът включва едномесечна, ежедневна присъствена практика в професионално оборудваните кухни на верига елитни ресторанти. Обучението се провежда под ръководството на квалифициран преподавателски екип от майстор готвачи с дългогодишен опит.

Възможни длъжности за заемане в ресторантьорския бранш

Заместник готвач, която ще включва използването на опита от всяка област на кухнята и когато е необходимо, управление на цялата кухня от името на главния готвач.

Форма на обучение:

Индивидуална, груповa, дистанционна (on-line) Занятията се провеждат в удобно за курсистите време при предварително уточнен график

Важно !

Практиката се провежда всеки ден средно между 3-8 учебни часа и заема основно място в курса на обучение. Практическото обучение е под формата на учебен стаж с ръководители на заведения за обществено хранене. Стажът се провежда във верига елитни ресторанти на реални работни места, където курсистите имат възможност и за професионална реализация след успешно завършване на обучението си. При невъзможност за ежедневна практика, курса може да продължи до 3 месеца.

След завършване на обучението се издава

Удостоверение

за професионална квалификация

Помощник готвач

Международен Диплом

за професионална квалификация

Помощник готвач

International Diploma

For professional qualification

Assistant Cook

Забележка:

Ако имате професионален стаж, минимум 6 месеца по професията, можете да се явите директно на изпити ( теория и практика ) за Сертифициране на професионални умения от сферата на ресторантьорството и да получите Удостоверение за професионална квалификация и Международен диплом

Сподели
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.